Automate your Marketing
with Womplify




 
Che Pa FotoPage

By: Shafarida Abu Hasan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Monday, 21-Feb-2011 07:41 Email | Share | | Bookmark
Kak G blanja lunch @ Lodge Paradise

 
 
Kak G & Kak Zarah
View all 8 photos...
ari nie kakg email ajak makan kat lodge..errrmm best nyer..lama x makan kat lodge nie. masa sampai org dah ramai..ye la dah kul 1.00 la plak..tp nasib baik la makanan yg d order x la lambat sangat sampai cuma kedudukan agak terkebelakang...kalau dpt dok tepi pool kan best...tp x kisah la dok tepi pool ke tepi pagar ke janji makanan nyer sodap + ada org belanja mmg la jd sodapkan ...

perut nie kan bila org blanja jd lapaq la plak n dpt plak chic black pepper nie mmg x pandang kiri kanan la..

mihun tomyam tuk kakg n zana nie pun sodap


Monday, 14-Feb-2011 14:56 Email | Share | | Bookmark
Cameron Highlands Day 3

 
cuaca sgt ok masa nie
 
View all 33 photos...
lepas bfast kat apt dgn nasi lemak n kuih2 yg psd beli (sedap jugak nasi lemak org cameron nie) xtvt di teruskan dgn p bharat tea plantation. yg nie mmg dah byk kali p dah dr kecik2 sampai la nie mmg slalu singgah bharat tea nie. lg pun dulu hanya ada jalan tapah so mmg akan lalu la bharat tea nie.

lepak2 bharat tea kejap je. pastu p heritage tangkap2 gambaq. psd kalau dtg cameron slalu stay kat heritage. cantek gak heritage nie..

after heritage p tangkap2 gambaq kat smoke hse plak. another best place to stay n lepak2..mmg ala henggeris giler...i loiiikeee

lepas berposing2 di smoke house balik apt prima villa tuk kemas2 barang untuk balik. kul 12.30 check out....

otw balik singgah kg sedia lg utk makan stoberi puas2. huh 4 pinggan jugak berjaya di habiskan oleh aku, ina, daus n che na... pinggan pertama di sponsor oleh ina, pinggan ke 2 oleh mak, ke3 oleh daus dan ke 4 oleh psd....terima kasih semua (dok terasa2 sampai sekarang)

lepas dah kenyang makan stoberi gerak kedai souvenir n kaktus dan seterusnya ke kea farm beli stock sayur n pokok2. last sekali singgah plak bee farm untuk beli madu..dah berakhirlah cuti2 cameron highlands..

spj trip nie psd byk bg info mcm2 n bawak jalan byk tempat yg sebelum2 nie aku x pernah pergi pun. tq psd..nanti kita plan trip lain pula...



Sunday, 13-Feb-2011 04:49 Email | Share | | Bookmark
Cameron Highlands Day 2

 
 
 
View all 42 photos...
start pagi ke 2 p sg palas boh tea. kira 1st time untuk aku n mak ke sini. slalu mai x penah sampai pun. kira menarik gak tempat nie ...nyaman n very classic lah..rasa nak p lagi..

org2 1st time sampai sg palas boh tea plantation

lepas sg palas psd bawak p kg sedia. p tempat org melayu tanam stoberi, dekat dgn umah mak ngah doyah. tersgt la superb dpt makan stoberi cicah coklat....terasa2 lagi sampai ari nie...

lepas dgn kenyang makan stoberi p plak MARDI...aduhai best gak sini dgn pokok2 bunganya. tp masa nie cuaca agak panas..pastu perut pun dah lapaq...tgk ala kadar je la...untuk masuk mardi nie kena bayar RM3.00 per person untuk dewasa...budak2 brapa ntah...sehengit lebeh kot


Saturday, 12-Feb-2011 13:12 Email | Share | | Bookmark
Cameron Highlands Day 1

ina kat balkoni prima villa
perkampungan org asli yg dah moden
 
View all 26 photos...
lepak 3H2M kat cameron highlands @ prima villa, tanah rata. kali nie pergi dgn psd, maksu firdaus n che na. bertolak dr rawang dlm kul 9.00 lebih. sampai dah agak tgh hari. lepas check in, lunch n petang kuar jalan2 ke kg orang asli, strawbery park kat rumah persekutuan n tangkap gambar kat strawbery park hotel. cantek hotel nie. wpun petang tu hujan tp redah gak sbb boring dah dok kat apt yg tv dia hanya ada channel 1 & 2 saja...apa raaa...






Thursday, 13-Jan-2011 04:27 Email | Share | | Bookmark
Lunch @ Naab

 
 
 
View all 9 photos...
makan2 today ikki miki yg belanja sempena nasiak dah nak last kerja kat kompeni dia. tq ikki miki..mmg habis la semua menu makanan arab n rest arab kita dah try kat deret depan lot 10 tu. nanti di kesempatan yg lain kita try yg kat bulatan kg pandan pula..nasi mandy kat situ org kata sedap...harus kita cuba di lain kali...

Chicken with Barberry Rice untuk aku

Turkish Coffee juga untuk aku (jgn order nx time sbb cawan nyer kecik pastu bila minum rasa serbuk nyer yg lebih

the gang ~ che pa, ikki miki @ ikhwan & tokwan @ nasir


ntah bila kita boleh makan2 lagi sbb tokwan dah x kerja area sini. hope nasiak lebih cemerlang n murah rezeki bila dah berenti dr SME tu nanti....


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net